Wij hebben nog open plekken.

Volg ons

Onze tarieven

De kosten van een kinderopvang varieert natuurlijk op basis van uw persoonlijke situatie. De belangrijkste vragen over facturen hebben we voor u op een rijtje gezet. Komt u er niet uit met de onderstaande antwoorden, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

De tarieven zijn inclusief luiers, babyvoeding standaard en andere gebruikelijke voedingsmiddelen, zoals broodmaaltijden, vers fruit, zuivel, gezonde tussendoortjes die kinderen nodig hebben tijdens de opvang. En ook inclusief de activiteiten die georganiseerd worden en uitjes tijdens vakanties.

Wanneer wordt de factuur verstuurd?

De incassodatum vindt standaard plaats op de 26ste van de maand. Als u er voor kiest om de betaling handmatig over te maken, dient dit voor de 21ste gedaan te worden.

Hoe vraag ik kinderopvangtoeslag aan?

Aan het einde van deze pagina hebben wij een linkje tentoongesteld waardoor u wordt doorverwezen naar de belastingdienst. Hier kunt u de aanvraag doen. Let wel op! De belastingtoeslag kan slechts voor 1 maand met terugwerkende kracht worden aangevraagd.

Hoeveel kinderopvangtoeslag krijg ik?

Hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt, hangt af van uw persoonlijke situatie; Als voorbeeld: uw inkomen, het aantal uren dat u en uw partner werkt, het aantal kinderen dat naar de opvang gaat en naar welke opvang uw kind(eren) gaat.

Soort Tarief
Uur tarief € 10,55
Los dagtarief € 100.-
Inschrijfkosten Gratis
feature_img_videos

Kinderopvangtoeslag

Het is in sommige gevallen mogelijk om een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de belastingdienst. Dit kunnen financiële tegenvallers voorkomen en zo heeft elk kind toch kans op een opvang.

Ga naar de belastingdienst
Animation Images
Animation Images